Witamy w GWARNO Restauracja&Browar
Nasza strona przeznaczona jest wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Warunkiem odwiedzin jest ukończenie 18 lat.
GWARNO

W kultowej lokalizacji, u stóp Gubałówki, na skrzyżowaniu tatrzańskich szlaków i góralskich smaków, czeka na Ciebie wyjątkowe miejsce, które zaspokoi Twój apetyt na góry.

 

GWARNO

W kultowej lokalizacji, u stóp Gubałówki, na skrzyżowaniu tatrzańskich szlaków i góralskich smaków, czeka na Ciebie wyjątkowe miejsce, które zaspokoi Twój apetyt na góry.

 

Restauracja GWARNO
Tu liczy się smak!

W Zakopanem jest wiele restauracji, ale tylko w Gwarno znajdziesz wyjątkowy smak, którego sekretem jest połączenie podhalańskiej kuchni z nutą piwa warzonego w naszym browarze.

Na początek spróbuj tradycyjnych góralskich moskoli z wędzonym pstrągiem, kwaśną śmietaną i aromatyczną pieczarką portobello.

Kulinarną przygodę kontynuuj z kwaśnicą, pełną smaku i aromatu, podawaną z żeberkiem i lokalnymi ziemniakami. To unikalny charakter i wyjątkowy smak Podhala. Pozycja obowiązkowa!

Mamy dla Ciebie również prawdziwą zakopiańską perełkę, pstrąga prosto z Kuźnic, wędzonego w własnej naszej wędzarni. Dzięki temu danie to będzie dla Ciebie wyjątkowym doświadczeniem kulinarnym.

A może masz ochotę na solidną porcję golonko duszonego w piwie z naszego browaru. Właściwie przyrządzona i idealnie doprawiona potrawa dostarczy Ci kulinarnych rozkoszy z każdym kęsem.

Nasze menu zaskoczy Cię wieloma niezwykłymi smakami, koniecznie poznaj je w całości i wybierz coś dla siebie.

Na straży najwyższej jakości serwowanych przez nas dań stoi Sebastian Krauzowicz, nie tylko góral z krwi i kości, ale również artysta kuchni.

Przyjdź i zanurz się w atmosferze górskiej gwarności, która rozbudzi Twoje zmysły.

Regionalne piwo warzone na miejscu
 

Nasz Browar to połączenie tradycji i kunsztu piwowarskiego z nowoczesną technologią w odpowiednich proporcjach, tak aby piwo, które serwujemy było trunkiem powstałym z pasji, odznaczającym się najwyższą jakością.

Nasze piwa produkowane są wyłącznie z naturalnych składników. Do produkcji piwa używamy wody z górskiego potoku, starannie wyselekcjonowanych słodów i najwyższej jakości polskich i amerykańskich chmieli. Cały proces warzenia przebiega pod czujnym okiem profesjonalnej piwowarki Małgorzaty oraz piwowara Jacka.

Jesteśmy jedynym z nielicznych browarów w Polsce posiadającym hop gun, czyli mini tank, który służy do chmielenia na zimno piw typu np. APA czy IPA.

Spróbuj naszego regionalnego piwa, którego delikatne i odświeżające smaki doskonale komponują się z nutami regionalnych składników, tworząc niepowtarzalne doznania smakowe.

Browar GWARNO
Wydarzenia
Święta Wielkanocne w Zakopanem pełne regionalnej kuchni Gwarno!

Zapraszamy na kulinarną ucztę w radosnej atmosferze u podnóża Gubałówki, inaczej niż zwykle- bez pośpiechu, gonitwy i godzin spędzonych w kuchni!   Gwarno z wielkanocną wkładką menu! To wkładka do karty głównej z kulinarnymi świątecznymi nowościami, wśród których pojawiły się wiosenne smaki.   Wielkanocna kuchnia Gwarno Szefa Kuchni Sebastiana Krauzowicza   Przystawka Liście sałat z […]

Zobacz więcej
Dzień Kobiet w Restauracji Gwarno!

Siła pasji! Himalaistki z USA w 1978 roku wymyśliły hasło “A woman’s place is on top”, a potem wyruszyły na wyprawę po szczyt Annapurny.   Zainspirowani zapraszamy Was na pełen pasji Dzień Kobiet u podnóża Gubałówki.   Jak celebrujemy  i co Was czeka?   • Sporo kobiecości, pasji do gór i pysznego jedzenia. • Wiele […]

Zobacz więcej
Odkryj tajemnice warzenia piwa
GWARNO
Kontakt
GWARNO Restauracja i Browar

ul. Na Gubałówkę 7

34-500 Zakopane – Jak dojechać?

Skontaktuj się z nami

gwarno.marketing@pklhoreca.pl

tel. + 48 691 691 185

Formularz kontaktowy