Po raz drugi na Podhalu, tym razem WIOSENNA edycja Restaurant Week Polska. Festiwal trwa 3-17.04, a rezerwacje dostępne już od 10.03 na www.restaurantweek.pl (49 pln -> 3 dania: przystawka, danie główne, deser).
Restauracje biorące udział: Restauracja Absynt, Bubuja, Casa Mia Zakopane, Dworzec, Karczma Polany, Restauracja Kiyrnicka by Saguła, Restauracja Grand Kasprowy, Góralska Tradycja, Restauracja Krajobrazy, Novobilski - Białka Tatrzańska, Schronisko Smaków Magda Gessler, STRH Bistro Art Cafe, Villa Toscana ,Nowy Targ i Villa Toscana Zakopane.
Każdego roku marnuje się około 1/3 światowej żywności. Każdy z nas wyrzuca rocznie co najmniej 200 kg jedzenia.
Festiwal Restaurant Week odbywa się w duchu #RespectFood. Formuła rezerwacji sprawia bowiem, że zgodnie z zasadami zero-waste w czasie jego trwania nie marnuje się ani trochę żywności. Uczestnicząc w Festiwalu bierzesz udział w najbardziej szanującym jedzenie przedsięwzięciu w naszym regionie geograficznym!
-
{dont_ul_}
Zakopane
- Biuro: Zakopane
- +48 602 713 300
- biuro@regiontatry.pl
- /RegionTatry
- regiontatry
- Pn - Pt 9:00 - 17:00
Sob 10:00 - 14:00