Restauracja Zakopiańska
restauracja
Otwarte · Zamykamy o 22:00
Poniedziałek
13:00 - 22:00
Wtorek
13:00 - 22:00
Środa
13:00 - 22:00
Czwartek
13:00 - 22:00
Piątek
13:00 - 22:00
Sobota
13:00 - 22:00
Niedziela
13:00 - 22:00
Restauracja Zakopiańska smaki nowoczesnej kuchni spotykają się z wpływami Podhala. Szef Kuchni Mariusz Bizub zaprasza na kulinarną podróż czasem egzotyczne, a czasem znajome zakątki świata.
Starannie skoponowane menu skierowane jest do smakoszy, gotowych zafascynować się kuchnią autorską, stanowiącą fuzję smaków polskich i międzynarodowych.
W naszej karcie znajdziecie między innymi
Starannie skoponowane menu skierowane jest do smakoszy, gotowych zafascynować się kuchnią autorską, stanowiącą fuzję smaków polskich i międzynarodowych.
W naszej karcie znajdziecie między innymi
- pyszne carpaccio z polędwicy wołowej
- mięsne pierogi podane w sosie z gorgonzolli
- lekki krem czosnkowy z chrupiącymi grzankami i majerankiem
- udziec jagnięcy pieczony w białym winie z rozmarynem i czosnkiem, skomponowany z ciepłymi winogronami
- parfait z białej czekolady podane na sosie z górskich jagód
Specjalności Resturacji Zakopiańska
CARPACCIO WOŁOWE
Najdelikatniejszą polską polędwicę wołową kroimy w plastry, następnie polewamy aromatyzowaną oliwą i.parfait z białej czekolady
PARFAIT Z BIAŁEJ CZEKOLADY
Kryjące się pod karmelowym chrustem, ułożone na sosie z górskich jagód. Gazpacho z gorgonzolą
GAZPACHO Z SOCZEWICĄ
Podane na gorąco z pikantną gorgnozolą i aromatycznym liściem bazylii
Zapraszamy
Galeria zdjęć (12)
+7
POLECAMY
Region Tatry
Zakopane
Zakopane
Kontakt z nami
- Biuro: Zakopane
- +48 602 713 300
- biuro@regiontatry.pl
- /RegionTatry
- regiontatry
- Pn - Pt 9:00 - 17:00
Sob 10:00 - 14:00
Informacje
copyright © 2022 Region Tatry - wszelkie prawa zastrzeżone. Przebywając na stronie akceptujesz Politykę prywatności serwisu Region Tatry